قارچ خوراکی
نوشته شده توسط : محمد علی فلاح 09387714459

قارچ خوراکی
اين گياه از شاخه ريسه داران جزو  رده قارچهاست و فاقد كلروفيل و از ايندريد كربنيك موجود در هوا استفاده ميكنند
عده اي از مردم بدون مصرف گوشت ، مايحتاج  پروتئيني خود را از قارچ بدست مي آورند.
همه قارچ ها خوراكي نيستند و برخي از آنها سمي و بسيار خطرناك هستند كه از روي رنگ و بوي آنها نمي توان تشخيص داد
علائم مسموميت به قارچ سمي ، قي ، استفراغ ،دل درد و دل پيچه است
براي شستشوي معده فرد مسموم بايد دو قاشق نمك را در 4/1 ليتر آب جوش محلول كرد و با روغن كرچك مخلوط كرده و روده را شستشو داد
قارچ ها را مي توان با مقداري آب يا آب نمك سريع شست زياد ماندن قارچ ها درون آب ،سبب از بين رفتن ويتامين  آن مي شود
قارچها رادر غذا ، سالاد ، پيتزا ، خوراك و ... ميتوان مصرف كرد.

نگهداري قارچ
قارچ را مي توان داخل پاكت كاغذي يا كاهي درون يخچال به مدت 3 تا7 روز نگهداري كرد.
قارچ را مي توان مانند ساير سبزيجات در دماي 12 تا 20 درجه منجمد كرد.

املاح موجود در قارچ
سديم ، كلسيم ، سيليس ، كلر، كبالت ، منيزيم ، پتاسيم ، فسفر ، منگنز ، مس ، كروم و آهن املاح موجود در قارچ  است
مواد موجود در قارچ كلسترول خون را پايين مي آورد و از بروز فشارخون و سنگ كليه تا حدودي جلوگيري مي كند و باعث كاهش غدد سرطاني شده و در ساختن سلولهاي استخواني مؤثر است

قارچ داراي آنزيم تريپسين است كه ارزش زيادي براي هضم غذا دارد
از حسن هاي مهم قارچ جلوگيري از چاق شدن به علت محدود بودن تركيبات هيدروكربوئيدوسديم است.





:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 21 / 5 / 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: